pomocy: na płaszczyźnie R2 zadane są zbiory:
A={(x,y) ∈ R2 : x2 + y2 ≤1} B={(x,y) ∈ R2 : (x - 1)2 + y2 ≤4}
wyznacz zbiory A U B, A ∩ B, A \ B, B \ A
14 paź 21:39
Jakub: Zobacz tutaj
1468
Zbiór A to koło o środku w początku układu współrzędnych i promieniu 1.
Zbiór B to koło o środku w punkcie (1,0) i promieniu 2.
Narysuj te koła i zaznacz i dalej Zaznaczaj zbioru AuB, AnB itd podobnie jak przedziały
na tej stronie
8
14 paź 23:35
pomocy: wielkie dzięki za pomoc
15 paź 10:16
Marta: A∪B ,A∩B,A−B,B−A wyznacz zbiory jesli A ={−2,−1,0,1,5} B={1,3,8}
29 sty 17:56
29 sty 18:13
29 sty 18:14
Trivial:
Nie wierzyłem, że nekromanci naprawdę istnieją. A jednak!
29 sty 18:14
hh: wyznacz zbiór <−3;2) − N
14 wrz 15:11
MAGDA: N∪C
4 paź 19:01
Madzialena: wyznacz zbiory;
a) N∪C
b) N∩C
c) W∪NW
d) W∩NW
e) R\R
f) C\C
g) W∩C
h) W∪N
4 paź 19:07