Calki, pochodne ,studia help
Celebrytka20: 1. Wyznacz ekstrema lokale funkcji
f(x)= (3x+1)*e2x
2. Wyznacz punkty przegięcia funkcji
f(x)= −13x4+ x3+5x−2
3. Oblicz pole obszaru ograniczonego wykresami funkcji
f(x)= x2+5x−1 i g(x)= 7x−1
8 cze 12:46
Krzysiek: a jakiś wkład własny?
8 cze 12:50
Celebrytka20: Jakbym cokolwiek rozumiała to bym miała wkład własny i nie prosiła się o pomoc. Ale jestem
totalnie ciemna z tego dlatego prosze o pomoc.
8 cze 12:52
8 cze 13:04
Celebrytka20: Widzisz Krzysiek pochodne potrafie policzyć tylko wyliczenie samej pochodnej nic mi tu nie da.
Podziękowałabym ładnie za Twoją pomoc lecz wcale mi nie pomogłeś. Miłego dnia życzę.
8 cze 15:30