pomocy
karolinka: proszę o pomoc i rozwiązanie−dziękuję od razu osobie pomocnej
określ własności funkcji
f(x)=tg (x) dla x∊ (π/2 ; 3π/2
6 cze 19:53
6 cze 19:56
karolinka: hmmm, żebym umiała−mogę poprosić o rozwiązanie?
6 cze 19:59
wredulus_pospolitus:
ale jakie rozwiązanie ... 'patrzaj' na wykres i go analizuj
6 cze 20:01
jakubs:

Wczoraj to pisałem i dzisiaj się powtórzę, lenistwo się szerzy, przychodzicie na forum po
gotowce, a później problem bo jedynka, albo niezdana matura.
Wykres masz i na niebiesko zaznaczony przedział.
https://matematykaszkolna.pl/strona/3411.html
6 cze 20:04
karolinka: po co tu jesteś jak nie życzysz drugiemu i się mądrzysz ja nie mam jedynek i nie będę nigdy
mieć a poprosić chyba mam prawo jeżeli nie rozumiem
6 cze 21:01
kochanus_niepospolitus:
oczywiście, że 'prosić' możesz ... tak samo jak my możemy komentować Twoje 'proszenie' jak
również nie uginanie się pod presją nierobów i nie podawać im na złotej tacy gotowych
rozwiązań
6 cze 21:16
karolinka: idż spać jak nie chcesz pomóc tam będzie ci najlepiej zapomina się jak samemu prosiłeś o
gotowce nie przeszkadzaj tu osobom pa
6 cze 21:26
kochanus_niepospolitus:
dziecko drogie
dla Ciebie pomoc = dajta gotowca bo mi się dupy (znaczy głowy) nie chce ruszyć
dla nas pomoc = wskazanie miejsca, naprowadzenie na właściwy tor
Szukasz gotowca

To weź od rodziców pieniądze na korepetycje i zapłać komuś za gotowce
6 cze 21:48
kochanus_niepospolitus:
i trochę więcej szacunku dla tych, których (przynajmniej teoretycznie) będziesz w przyszłości
utrzymywać, jak już na emeryturze będziemy (a ZUS jeszcze nie zbankrutuje)
6 cze 21:49
Lukas:

kochanus
6 cze 21:49