)
monia: Wyznacz równanie symetralnej odc. o koncach A i B gdy:a) A=(−4;−2) i wyznacz równanie
symetralnej odc. o koncach A i B gdy: a) A=(−4;−2) i B=(2;6) b) A= (−2;−5) i B=(5;3) Rozwiaż:
a) cos x=1/2 b) tg x= tg 2x/3 c) six x > 1/2 dla x∈ <−2pi;2pi> d) tg mniejsz lub równe 1 dla
x∈<−2x;2pi> wiedzac, ze proste Ac i BD przedstawione na rysunku sa równoległe oraz a) IOAI=4
IABI=8 IACI=2 oblicz IBDI b)IOBI=12 IOAI=3 IBDI=8 oblicz IACI c) ICDI=1 IACI=2 IBDI=3 oblicz
IODI
6 cze 08:43
J:
monia,mika,Dominika ... zdecyduj się na jednego nicka
Zjedz śniadanie i załóż tematy oddzielnie. Zacznij robić coś sama, a my Ci pomożemy.
Na "gotowca" raczej nie licz.
6 cze 08:50
monia: jaka mika, Dominika



?
6 cze 10:53
6 cze 10:57
5-latek:
6 cze 11:20