Prosze o rozwiązanie mi zadań z Funkcji kwadratowej.Te zadania są na 2 na koniec
Koondzio: 1. Zamiana postaci ogólnej na :
a) iloczynowa y=3(x−2) (do potęgi 2) na ogólną
b) ogólną na iloczynową y=2x(do potęgi 2)−3x−2
2. Oblicz 2x1*x2−3(x1+x2) funkcji y=x(do potęgi 2)−4x+3 { x1 i x2 to te 1 i 2 to te małe jak
coś xDD }
I jak coś to możecie tu zajrzeć xDD
https://matematykaszkolna.pl/forum/252633.html
4 cze 21:52
sushi_ gg6397228:
obijałeś się przez cały rok i teraz dając gotowca w szkole chcesz się prześlizgnąć jak ....
może by się przydała KAMPANIA SIERPNIOWA
4 cze 21:54
Koondzio: nie chce gotowca, chce po prostu się tego nauczyć mam w zeszycie na brudno kilka zrobionych i
chce zobaczyć czy ogarnąłem to i dobrze zrobiłem .

Prędzej mnie rodzice zabiją niż ja do sierpnia dotrwam
4 cze 22:08