matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mnożenie pierwiastków
kamaa:
3
√
8
* 4
√
5
= ?
1 cze 14:28
jakubs:
√
8
=
√
4*2
=2
√
2
3*2
√
2
*4
√
5
=6*4*
√
5*2
=24
√
10
1 cze 14:30
jakubs:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
1 cze 14:31
kamaa:
dziękuję
1 cze 14:41