matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
Asia:
napisz równanie prostej prostopadłej do y= 2x−6, p=(−2;8)
31 maj 16:48
J:
1
y = −
x + b , podstaw x = − 2 , y = 8 i oblicz b
2
31 maj 16:49
daras:
masz wszystko w zakładkach po lewej stronie, tylko kliknać
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
31 maj 16:54
daras:
i nie tytułuj tego "wielomiany"
31 maj 16:55