aa
Hugo: Obliczyć:
tg43*tg44*tg45*tg46*tg47
Odpowiedź to jeden
tg43*tg44*1*tg46*tg47
tg43*
tg44*1*
tg46*
tg47 // to jest logiczne że to sie równa 1 ale jak to
zrobić

Wiem że jest wzór na tg(α+β) ale wolałbym inaczej
26 maj 19:10
Eta:
tg43o= ctg47o tg44o=ctg46o tg45o=1 , tgα*ctgα=1
dokończ .....
26 maj 19:12
Piotr 10: wzory redukcyjne sie klaniaja
26 maj 19:13
Hugo: z jakiego to twierdzenia że tg43o= ctg47o ? wzory redukcyjne o tym mówią ?!
26 maj 19:32
26 maj 19:33
26 maj 19:34
Hugo: no dobra bezendu ale rozpisz mi to po redukcyjnemu proszę
26 maj 19:35
26 maj 19:35
jakubs: tg(90−47)=ctg(47)
26 maj 19:44
bezendu:
Po redukcyjnemu to Ci napisał jakubs
26 maj 19:49
Hugo: ok rozumiem
26 maj 20:17
Hugo: dz ! .. Hugo dawał dziś korki i tylko tego nie zczaił 8)
26 maj 20:17
kyrtap:
26 maj 20:26
Mila:
Hugo, pożycz zbiór ( podręcznik) z którego uczennica ma zadawane zadania i wszystkie
zadanka po kolei rozwiązuj. Musisz się przygotowywać do każdej lekcji.
26 maj 20:29
bezendu:
Super korepetycje na których nauczyciel nie wie jak zrobić zadanie

A dwa nauczyciel powinien
umieć zrobić każde zadanie nie musząc wcześniej go widzieć i liczyć w domu. Taka jest moja
opinia, ale ja się nie znam bo nigdy na korepetycjach nie byłem.
26 maj 20:31
Hugo: Milo

Powiem Ci że każde rozumialem; uwierz ja jednak coś umiem chodź często na to nic nie wskazuje.
Wczoraj obczajałem GIMPA wkrótce też chcę adobe after effect + oczywiscie cały czas troszke
matma.
Brakuje mi motywacji, od 2 czerwca jest start rekrutacji a ja dalej nie patrzyłem na kierunki ;
/
26 maj 20:32
Eta:
@
bezendu ......... a na forum ? ( czyt. darmowe korepetycje) też nie byłeś?
26 maj 20:33
Hugo: nie znasz sie

Ja jak byłem na korkach to szkoliłem babke (magister po studiach) bo nie znała wzoru na
sin(a+b)
26 maj 20:34
kyrtap: Ja raz byłem na korepetycjach w pierwszej klasie, ale mi one nic nie pomogły.
26 maj 20:34
bezendu:
Byłem na forum i tutaj się uczyłem, ale ja mówię o spotkaniu twarzą w twarz, gdzie uczeń płaci
pieniądze i chcę mieć satysfakcje z usługi ? Czyż nie ?
26 maj 20:35
Hugo: Eta

!
bezendu żyje w świecie urojonym, nie męczmy go rzeczywistością
26 maj 20:35
Mila:
Powodzenia i natchnienia do wyboru kierunku studiów.
26 maj 20:36
bezendu:
Ja mówię o realiach, a TY chyba coś bierzesz ? Radzę to odstawić albo brać w mniejszych
ilościach bo już chyba szkodzi
26 maj 20:36
Hugo: lubisz mieć satysfakcje z usługi z Panią Korepetytorką
26 maj 20:36
kyrtap: bezendu nie czepiaj się
26 maj 20:37
kyrtap: mi się podoba jego poczucie humoru
26 maj 20:37
Hugo: Milo <Serce>
A jest szansa że Cię jakoś w Krk odnajdę?

Wiem ze jesteś po studiach ;x
26 maj 20:37
26 maj 20:38
26 maj 20:38
kyrtap: czepiacie się
26 maj 20:39
bezendu:
Piotr10 to raczej nie w stylu Hugo..
26 maj 20:40
Piotr 10: A tak PS: Ile Hugo bierzesz za 60 minut korepetycji ?
26 maj 20:41
Hugo: Nie wiem czy mam sie czuć dumny czy czuć się urażonym że mi spoilerujecie wiadomości i o mnie
dużo mówicie
26 maj 20:47
bezendu:
Dumny raczej nie.. Akurat nie ma tutaj powodów do dumy mój drogi.
26 maj 20:48
Hugo: Słyszałem że na AGH pomimo fizy chemi matmy...
jest też filozofie środowiskowa

bezendu, mój tani.
26 maj 21:04
Piotr 10: Na każdej uczelni jest filozofia praktycznie

, ale to zazwyczaj przez jeden semestr i nie
trzeba na to chodzić
26 maj 21:04
bezendu:
Jeszcze się tam ''tani'' nie dostałeś więc nie gdybaj tak
26 maj 21:05
Hugo: Jak przejdziemy filozofie to będziemy prawdziwymi Humanistami
26 maj 21:10