pole
Mia: Oblicz pole rąbu o boku dł. 4 jeżeli sinus kąta ostrego tego rąbu = 512
26 maj 19:03
5-latek: rąbek to masz u spodnicy . tutaj jest romb
26 maj 19:04
Mia: Hmm a to forum zadankowe z matematyki czy nauka ortografii z polskiego? Nie pomozesz nie
odpisuj
26 maj 19:06
Eta:

P=a
2*sinα=.......
26 maj 19:07
26 maj 19:10
5-latek: Ortografia tez jest wazna bo matury z polskiego nie napiszsesz . Szkoda ze nie widzialem
wczesniej twojego wpisu
26 maj 19:12
Mia:
26 maj 19:13
Saizou :
5−latek złej baletnice przeszkadza dziura w gaciach xd
26 maj 19:25