matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dd
fly:
rozwiąż równanie : 4sin
4
x−5cos
2
x−1=0
22 maj 21:36
Lukas:
Ile razy jeszcze to wstawisz ? 100 czy 200 ?
https://matematykaszkolna.pl/forum/251073.html
Tak trudno dokończyć ?
22 maj 21:37
ciekawsky:
cos
2
(x)=1−sin
2
(x) sin (x) = t
22 maj 21:38
fly:
dzięki ciekawsky ,Lukas nie wiedziałem ,ze jest to już na forum wiec po co spinasz ?
22 maj 21:50