przyklad b 1/2 to podstawa c 3 to podstawa d 3 i 1/3 to podstawy
mathelp: rozwiąż równania
a) log(x−3) − log(2−3x) = 1
b) log1/2 x − (log1/2 x)2 = 0
c) log3 x − 2log3 2 = 2
d) log3 x = log1/3 6
e) log(x+3) − log (x−6) = 1
f) log x +log 2 = 2log x − log 5
19 maj 19:06
19 maj 19:11
mathelp: starałem się rozwiązać to przez godzinę i bzdury wychodziły...
19 maj 19:13
razor: to pokaż jak rozwiązujesz jakiś przykład z którym masz problemy
19 maj 19:14
mathelp: a da się tutaj jakoś wrzucać załącznik(obrazek) czy nie ?
19 maj 19:18