delta
kaja: 3x2+7x−6 oblicz delte
15 maj 20:32
Saizou : a po co to komu
15 maj 20:32
razor: Δ = 72 + 4*3*6 = ...
15 maj 20:32
ciekawsky: hehe
15 maj 20:32
15 maj 20:33
5-latek: Δ=72−4*3*(−6) = policz
Przeciez jestes w liceum
15 maj 20:33
kyrtap: Pamiętaj kaja jesteś wokalistką wzór na deltę nie jest Ci potrzebny w życiu
15 maj 20:34
5-latek: (−)*(−)=(+)
(−)*(+)=(−)
15 maj 20:34
kaja: ja wzor znam ale prosze o obliczenie, a poza tym "razor" napisales/as źle
Δ=72−4*3*(−6)=?
15 maj 20:35
kyrtap: dobra kaja razor zapisał (dwa minusy dają plus)
15 maj 20:36
ciekawsky: kyrtαp, ale system szkolny wymusza koniecznosc ksztalcenia
15 maj 20:36
kyrtap: dobrze*
15 maj 20:36
kyrtap: No rzeczywiście a tak ładnie śpiewa
15 maj 20:36
5-latek: Napisal dobrze zobacz na moj wpis 20:34
15 maj 20:36
kaja: ok dzieki
15 maj 20:38
kyrtap: kaja lubisz śpiewać ?
15 maj 20:38
kaja: kocham spiewac
15 maj 20:39
kyrtap: To liczę że zobaczę Cię w telewizji niedługo
15 maj 20:39
kaja: na pewno
15 maj 20:40
Saizou : a po co delta

3x
2+7x−6=
15 maj 20:43
kaja: do wyrazen wymiernych
15 maj 20:44