kto pomoze
waldek: pomiędzy dane a i b wstaw taka liczbę dodatnia aby ciąg a,x,b był geometryczny
a= −8 b= −12
9 maj 21:16
Piotr:
x2 = a*b
9 maj 21:17
waldek: | | 1 | |
w ciagu geometrycznym dane sa a1= |
| q=4 h=6 oblicz a=6 lub a6 |
| | 32 | |
9 maj 21:22
Piotr:
co to jest h ?
albo ?
9 maj 21:24
Piotr:
*lub ?
9 maj 21:24
9 maj 21:25
waldek: wysokosc ciągu JEŚLI SIĘ NIE MYLA
9 maj 21:25
waldek: potrzebuje rozwiązania xD
9 maj 21:26
sushi_ gg6397228:
dostałeś tam odpowiedź
"TREŚĆ ZADANIA MASŁO MAŚLANE"
WIEC I TAKA JEST ODPOWIEDŹ
9 maj 21:29
Piotr:
o matko. wysokosc ciagu
9 maj 21:30