logarytmy
Donbi: log
2 (log
3 √5)− log
2 (log
3 5)
| | log3 √5 | |
To jest log2 |
| |
| | log3 5 | |
Jak to obliczyć?
7 maj 18:19
7 maj 18:21
Donbi: No tak, ale dlaczego bo to jest już proste.
7 maj 18:22
Donbi: żeby nie być gołosłownym
log5 √5=0,5
a całość wyszłaby mi −1
7 maj 18:23
7 maj 18:31
ICSP: lub inaczej :
| log3 √5 | | | | 1 | |
| = |
| = |
| |
| log3 5 | | log3 5 | | 2 | |
7 maj 18:32
Eta:
7 maj 18:32
Donbi: Dziękuje wam!
7 maj 18:36
Eta:
| | log2 | |
@ICSP |
| =........ |
| | log3 | |
7 maj 18:38
ICSP: Fakt, mój sposób nie zadziała
7 maj 18:40
Eta:
7 maj 18:41