matma
kyrtap: Jesteście ?
1 maj 00:49
Marcin: Tak, dalej czytam polski

Aktualnie potop
1 maj 00:51
jakubs: Pan Tadeusz
1 maj 00:52
Marcin: Oglądałem film przedwczoraj
1 maj 00:53
bezendu:
Mein kampf !
1 maj 00:54
kyrtap: jeszcze żadnego streszczenia nie przeczytałem
1 maj 00:54
Marcin: Ten Potop jest tak poryty, że masakra.
Beznedu, bo jeszcze zwolennikiem Hitlera zostaniesz
1 maj 00:55
kyrtap: Potop zajebisty
1 maj 00:56
zombi: Oho, wy też
1 maj 00:57
Paweł: MArcin albo którys z chłopaków , bardzo potrzebuje odpowiedzi na zadanie pod tym linkiem :
https://matematykaszkolna.pl/forum/248725.html
Bardzo bylbym wdzieczny, chcialbym przejsc do nastepnego działu a sie głowie nad tym
rozwiazaniem
1 maj 00:57
Paweł: MArcin albo którys z chłopaków , bardzo potrzebuje odpowiedzi na zadanie pod tym linkiem :
https://matematykaszkolna.pl/forum/248725.html
Bardzo bylbym wdzieczny, chcialbym przejsc do nastepnego działu a sie głowie nad tym
rozwiazaniem
1 maj 00:58
Marcin: Cześć zombi. No trzeba jakoś zdać ten polski, nie?
1 maj 00:58
Marcin: Paweł, napisałeś to tak, jakbym ja nie był chłopakiem, ej!
1 maj 00:58
kyrtap: hahaaha
1 maj 00:59
kyrtap: Marcinku dziewczynko pomóż Pawłowi
1 maj 00:59
Marcin: pff!

Chciałem pooglądać film "Potop", ale trwa ponad 5 godzin
1 maj 01:01
Paweł: hehehe Fakt

D sorry jakos tak wyszlo

DD
1 maj 01:01
zombi: Polski, tylko tego się boję
1 maj 01:01
Marcin: Ja tak samo tylko tego się boję. Mimo, że zdawalność w tamtym roku to 96%
1 maj 01:03
kyrtap: Ja też
1 maj 01:03
zombi: Chcecie na rozluźnienie zadanko z matmy?
1 maj 01:03
Paweł: Marcin jestes w stanie pomoc z tym zadaniem, ?
1 maj 01:04
jakubs: A ja się wszystkich egzaminów boję
1 maj 01:04
kyrtap: Nietypowe te równanie albo ja jestem cienki z logarytmów
1 maj 01:05
kyrtap: zombi dawaj
1 maj 01:09
zombi: Wyznacz zbiór punktów będący środkami wszystkich okręgów stycznych zewnętrznie do okręgu o
równaniu x2 + 6x +y2 −10y+25=0 i jednocześnie stycznych do osi OX. Wyznaczony zbiór
przedstaw graficznie w układzie współrzędnych.
1 maj 01:10
Marcin: Ja chętnie, ale trzeba czytać
1 maj 01:14
jakubs: zombi ciekawe zadanko

S(−3,5)
r=3
Równanie okręgu to (x+3)
2+(y−5)
2=9
Teraz trzeba ustalić kiedy okrąg jest styczny do danego i do OX, tylko jak? hmm
1 maj 01:22
jakubs: Ten drugi okrąg oznacze jako O(a,b)
promien jego musi byc równy b, aby byl styczny do OX no i |SO|=b+3
√(a+3)2+(b−5)2=b+3
Dzięki zombi za zadanko
Uciekam spać, dobranoc
1 maj 01:34
Marcin: Jakieś niematuralne to zadanko zombi
1 maj 01:37
kyrtap: macie wrażenie takie czy tylko ja takie mam gdy dzisiaj nic nie rozwiązywałem z matmy wydaje mi
się że nic nie potrafię
1 maj 01:50
bezendu:
Ja mam takie wrażenie cały czas, ale pociesza mnie nie wiedza innych

Life is brutal

Dobranoc Panowie i Panie
1 maj 01:51
kyrtap: Chodzi CI o mnie Bezendu o tych co nic nie wiedzą?
1 maj 01:52
Marcin: hahaha To Ci pojechał

Tylko że mi w sumie też
1 maj 01:56
kyrtap: to jak nóż w plecy
1 maj 01:58
Marcin: Mam myśli samobójcze przez to!
1 maj 01:59
bezendu:
Taki miły akcent na dobranoc
1 maj 02:01
kyrtap: Bezendu i tak wstaniesz za godzinę
1 maj 02:04
Marcin: On już pewnie wstał
1 maj 02:04
Marcin: kyrtap daj mi jakieś dobre i krótkie streszczenie potopu..
1 maj 02:05
kyrtap: minuta spania
1 maj 02:05
kyrtap: hm krótkie streszczenie potopu?
1 maj 02:06
kyrtap: czekaj poszukam
1 maj 02:06
zombi: Dobrze jakubs.
Też idę spać, dobranoc!
1 maj 02:06
1 maj 02:07
Marcin: Zwariowałeś?
1 maj 02:08
1 maj 02:09
1 maj 02:09
kyrtap:
1 maj 02:10
Marcin: ahahaah

to za 5 godzin wracam
1 maj 02:11
kyrtap: spoczko ale ja spadam spać jutro się za lektury wezmę
1 maj 02:14
kyrtap: dobranoc
1 maj 02:15
Marcin: Siemano
1 maj 02:16
Paweł: Lapcie chlopy , najlepsza stronka ze streszczeniami :
http://klp.pl/
1 maj 02:18