Oblicz
Ewela: a) 27log34 =
b) 41−log23 =
c) log410 + log4 25 =
d) log35 − log315 =
29 kwi 20:10
29 kwi 20:20
J:
a) = (33)log34 = 33log34 = 3log343 = 43 = ...
29 kwi 20:24
J:
| | 4 | | 4 | |
b) = 22 − 2log23 = 2log24 − log232 = 2log2( |
| ) = |
| |
| | 9 | | 9 | |
29 kwi 20:29
J:
c) = log44 = 1
29 kwi 20:36
5-latek: Czesc
J 
Wytrwala jest ta nasza Ewela do konca
29 kwi 20:41
J: Cześć ..

Nie wiem , czy wogóle czyta te moje "wypociny" ...
29 kwi 20:42
5-latek: Jak nie dzisiaj to pewnie jutro przepiszse
29 kwi 20:59