matematykaszkolna.pl
ksiazka 5-latek: Czesc bezendu . Odczytalem twoja wiadomosc . jaki konkretnie dzial czy cala ksiazke ? Podaj tez adres na jaki wyslac .
25 kwi 09:36
zawodus: Cześć 5−latek emotka Możesz mi jeszcze raz podać wszystkie ciekawe książki do zakupienia? emotka Właśnie sobie konto doładowałem emotka
25 kwi 10:13
5-latek: Witam . Moze najpierw spojrzyj tu na poczatek https://matematykaszkolna.pl/forum/247754.html (ostatni wpis Pisalem CI chyba o ksiazce Zbior zadan z matematyki elementarnej Algebra . Aniela Ehrenfeucht . Olga Stande . Nastepny ten z geometrii czyli Zbior zadan z matematyki elementarnej Geometria Stanislaw Serafin . Gustaw Trelinski Przyszla wczoraj do mnie ta . Matematyka Wzory ,definicje , tablice . J Krolokowski , C. Steckiewicz Na poczatku sa tablice . Uwazam jednak ze dobre . Zreszta Bogdan pisal ze sam wiele lat z niej korzysta wiec musi byc dobra emotka Te dwie pierwsze to do starszego licem i technikum (sa tam zadania tez z pochodnych i calek ) a to ponoc wraca Z geometrii juz CI pisalem Mysle ze fajny bedzie tez Zbior zdan z matematyki elementarnej Autorzy NP Antonow , MJ Wygodzki , WW NIkitin , AI Sankin . (mam 1971r wydanie Pisze ze ksiazka ta jest przreznaczina dla samoukow uczniow szkol srednich oraz dla kandydatow na wyzsze uczelnie Brak natomiast jest zadan z funkcji i nierownosci (ale powiem CI ze jest zarabisty A o ksiazki specjalnie do nauki geometrii to jeszce bede dopytywal Mile emotka Ale te trzy pierszse pozycje to musisz miec emotka Pozdrawiam
25 kwi 10:38
5-latek: A powiem CI jeszce tak . Moze dobrze jeszcze podpytaj PW to jest emerytowany nauczyciel matematyki emotka
25 kwi 10:44
zawodus: Wiesz może ile było wydać książki Zbior zadan z matematyki elementarnej Algebra . Aniela Ehrenfeucht . Olga Stande . Bo w bibliotece widzę wydanie 4 emotka
25 kwi 10:50
5-latek: Niestety nie wiem (ja mam wydanie 3 poprawione z 1975r (a 1 wydanie to chyba 1973 bo pisze Copyright by Panstwowe Wydawnictwo naukowe Warszawa1973.
25 kwi 11:26