matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
jaaa:
Oblicz wartosc funkcji trygonometrycznych katow ostrcyh trojkata prostokatnego o przyprostokatnych a i b. a) a= 2 , b=6 b) a=2 b=√3 c) a =2 b = √5
24 kwi 18:50
komik:
z pitagorasa oblicz c i potem :
https://matematykaszkolna.pl/strona/397.html
24 kwi 18:52
jaaa:
dzieki
24 kwi 18:54