oblicz
pepe: Oblicz: 2log12 2+log12 36
4 kwi 23:32
Eta:
..=2
4 kwi 23:33
4 kwi 23:34
Eta:
2log122+log1236= log124+log1236= log124*36= log12144= 2
5 kwi 00:24
Eta:
Teraz tylko porządnie przepisz
5 kwi 00:27
Piotr:
i zadnych podziekowan
5 kwi 00:47
Eta:
Wniosek: więcej już
pepe nie pomogę
5 kwi 00:55
Piotr:
czegos tu nie rozumiem. szkola zaoczna dla doroslych = nie trzeba nic umiec bo place ?
wnioskuje tak bo wrzuca zadania z roznych dzialow i mozna wnioskowac, ze ma problemy z
matematyka.
5 kwi 00:58
Robaczek: A co w dziennych wszyscy wszystko potrafią? Polemizowałbym.
Eta:
Ja sam nigdy nie dziękuje w temacie bo to bez sensu podbija temat, gdzie już została udzielona
odpowiedź.
5 kwi 02:22
Robaczek: A, że mi pomogłaś kiedyś, a już jestem w temacie nr 1.
Dziękuje Ci Eta ;>
5 kwi 02:23
pomocnik: Robaczku, podziękowanie to przejaw kultury za to, że ktoś za Ciebie odwalił robotę. Cóż to
zmienia, że "podbija" temat. Jaki kilku poczytają, to może zrozumieją, że za pracę
przynajmniej dziękuję się należy.
5 kwi 08:05
Janek191:
Co prawda,to prawda
5 kwi 08:09
Uczę się: a może poszedł spać?
5 kwi 10:54