błąd bezwzględny
Tymon: Mam R1=163,8 oraz R2=120,00
obliczyć mam ΔRs = ΔR1 + ΔR2
Czy wynik 0.2 jest dobry?
31 mar 21:39
Tymon: up
31 mar 21:44
31 mar 21:47
Tymon: Więc delta R1= 0.2 ; delta R2=0 więc wynik 0.2 wyszedł mi dobry.
31 mar 21:49
Tymon: Piszę to dlatego, gdyż w notatkach znajomego są inne wyniki, które mi nie pasują i właśnie nie
wiem czy ja źle myślę, czy on
31 mar 21:49
Tymon: A więc kto robi dobrze? Jakaś odpowiedź, bo nie wiem czy dalej brnąć z obliczeniami
31 mar 21:55
Tymon: halo, odpowie ktoś? Bardzo bym prosił
31 mar 22:05