matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz współrzędne,długość wektora AB, narysuj go w układzie, podaj przeciwieńst
asiek:
A=(−1,1) B=(−3,6)
25 mar 21:24
asiek:
A=(−4,2) B=(3,−5)
25 mar 21:26
Wazyl:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1623.html
25 mar 21:26