trrrr: Jak to się robi
210+210?
25 mar 20:20
Hajtowy: 2
10 = 1024
25 mar 20:20
trrrr: ale jak to się zapisuje jakby w skrócie 410?
25 mar 20:22
Hajtowy:
2
10 + 2
10 = 2048
Zaś 4
10 = 1 048 576
Tak więc zła Twoja teoria jest
25 mar 20:27
25 mar 20:27
Piotr 10: A ile to jest jabłko plus jabłko ?
25 mar 20:27
trrrr: z możesz napisać poprawną?
25 mar 20:27
Ajtek:
2
10+2
10=2
10(1+1)=2
10*2=2
11=2048
25 mar 20:28
trrrr: tam jest mnożenie, tu dodawanie
25 mar 20:31
trrrr: czemu 1+1 skąd to się wzięło?
25 mar 20:32
Ajtek:
Wyciągnąłem 2
10 przed nawias
25 mar 20:32
trrrr: rozumiem, dzieki
nigdy bym na to nie wpadl
25 mar 20:35