matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
IŚka:
Obliczyć − wektory A=2i+3j−4k B=−3i+4j+2k C=7i−8j 3C*(2AxB)=?
20 mar 15:54
daras:
wpisz w wyszukiwarkę:"iloczyn wektorowy i skalarny" a Ci wyskoczy np. takie coś:
https://matematykaszkolna.pl/strona/359.html
28 mar 10:12