matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dawdad
Saper34:
naszkicuj wykres funkcji : f(x)=|x
2
−1|+x
2
prosze mi to rozpisac bo nie kumam tego dziekuje
13 mar 12:09
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2545.html
13 mar 12:16
J:
Dla x
2
− 1 > 0 f(x) = 2x
2
− 1 Dla x
2
− 1 < 0 f(x) = 1
13 mar 12:16