matematykaszkolna.pl
Granica ciągu Blue: Czy ciag an ma granicę niewłaściwą? an = 2−n dla n nieparzystych i 2n dla n parzystych Dobrze rozumuję, że ciąg 2−n jest zbieżny do 0, a ciąg 2n jest rozbieżny do nieskończoności Przypuszczam, że ten ciąg nie ma granicy niewłaściwej, a co więcej nie ma wcale granicy... Czy dobrze przypuszczam
11 mar 18:29
Ajtek: A co ma za znaczenie jakie jest n, parzyste czy nieparzyste https://matematykaszkolna.pl/forum/241292.html Po co dublujesz
11 mar 18:31
Blue: bo nikt mi nie odpowiedział, taki po prostu jest wzór, tak mam w zadaniuemotka
11 mar 18:45
Ajtek: Mila odpowiedziała, konkretnie.
11 mar 18:46
Blue: Jezuuu, przecież Mila odpowiedziała to , co już sama napisałam , a ja się pytam o coś innego. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem
11 mar 22:06
kasia: Nie dziwię się, że nikt nie chcę Ci pomóc, bo Ty nawet nie znasz takiego słowa jak dziękuję. Pomogłabym Ci ale chyba nie warto, Mila, Eta rozwiązały Ci tyle zadań a Ty nawet ani be ani me... Cały czas wieczne ale, zachowujesz się jak rozwydrzona smarkula !
11 mar 22:09
5-latek: To jak to w koncu z Toba jest ? czy Ty jestes maturzystka ? Chyba nie bo teraz na maturze nie ma granic . Wiec jestes studentka . nieladnie tak klamac emotka(
12 mar 08:45
Blue: Ja jestem w 2 kl LO. Od "nowej matury" 2015 granica ciągu jest na maturze. Ludzie wrzućcie na luzemotka A poza typ wiele razy komuś dziękowałam, jak mi pomógł, więc to Wy kłamiecie. Ale jeśli ktoś pisze to, co już wiem, no to nie dziękuję, bo i tak mi nie pomógł. Ale skoro tak to Wam przeszkadza, to jeszcze raz napiszę : DZIĘKUJĘ emotka
12 mar 14:49