liczba log jest równa
mikixxd: log1392 i ta 9 jest do −2
9 mar 20:00
Aerodynamiczny: Co oznacza ze 9 jest do potegi −2?
9 mar 20:46
5-latek: prosto mozna tak
log3−13−4= −4*(−1)*log33=
9 mar 20:49
mikixxd: a może ktoś wyliczyć to w całości

?
9 mar 21:18
9 mar 21:21
5-latek: | | 1 | | 1 | | 1 | |
a−n= |
| = tp 9−2= |
| = |
| |
| | an | | 92 | | 81 | |
9 mar 21:25
Hajtowy: masz racje
5−latek już się nie odzywam
9 mar 21:26
5-latek: Wiesz ile razy ja sie myle
9 mar 21:30
5-latek: do autora postu . logaa= ile ?
9 mar 21:31
mikixxd: tylko że ja mam odpowiedzi :
a) −2
b) −4
c) 4
d) 2
i która prawdziwa

?
9 mar 21:48
9 mar 21:51