matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Hej prosze pomożcie prosze jutro pisze z tego sprawdzian a nie nie czaje :(
natalii:
1. log4(log4 256) 2. log2 + log500kreska ulamkowa log0,4 + log25 3. log3x= 12 4. log555 5. logx=3log2− 12log27 6.4+3log37 7.log34 8. 7x=3
4 mar 16:38
Ajtek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/240118.html
nie dubluj
4 mar 16:39