matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz logarytmu
natalii:
1. log
4
(log
4
256) 2. log2 + log500kreska ulamkowa log0,4 + log25 3. log
3
x
=
1
2
4. log
5
55
5. log
x
=3log2−
1
2
log
27
6.4+3log
37
7.log
3
4 8. 7
x
=3
4 mar 15:00
kika:
https://matematykaszkolna.pl/strona/3417.html
Zapoznaj się , jak z lekcji nic nie wyniosłaś
4 mar 15:03
kika:
log
4
256=x⇔4
x
=256⇒4
x
=4
?
4 mar 15:04