matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
eśli A=<-10,2> i B=(-3,7) to różnica B\A jest zbiorem? Jak to policzyć?
mol:
Jeśli A=<−10,2> i B=(−3,7) to różnica B\A jest zbiorem? Jak to policzyć?
3 mar 19:08
zawodus:
jakieś własne pomysły?
3 mar 19:14
Eta:
B\A
= (2,7)
3 mar 19:19
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
3 mar 19:20