wzór funkcji której wykres powstaje przez przesuniecie wykresu funkcji f ...
krzychu: wzór funkcji której wykres powstaje przez przesuniecie wykresu funkcji f o 3 jednostki w
dol,to?
27 paź 23:10
krzychu:
A. y=f (x+3)
B. y=f (x)+3
C. y=f (x−3)
D. y=f (x)−3
27 paź 23:52
27 paź 23:54
Eta:
y = f(x) +5 , w górę 5 jednostek
y= f(x −5) −−−− w prawo 5 jednostek
y= f( x) −5 −−− w dół 5 jednostek
y= f(x+5) −−− w lewo 5 jednostek
podaj teraz poprawną odp
27 paź 23:56
krzychu: D. y=f (x)−3
28 paź 00:01
AROB: Ok.
28 paź 00:04
krzychu: dzieki, dzieki
28 paź 00:07