Wyznaczyc granice funkcji
Rolnik: | | | |
lim | 3x−1 −−−−− te 3x−1 to potega do calego nawiasu |
| | |
x→
∞
17 lut 22:44
17 lut 23:06
Rolnik: tak tylko 3x−1 to potega
17 lut 23:08
Ajtek:
Granicą Eulera mi pachnie

. Witaj
Mila

.
17 lut 23:09
Rolnik: ajtek
17 lut 23:10
Mila:
| | 1 | | 1 | |
=limx→∞[(1+ |
| )x]3*(1+ |
| )−1=e3*1=e3 |
| | x | | x | |
17 lut 23:13
Rolnik: Mila mam prosbe
17 lut 23:14
Mila:
Witaj Ajtek. koniec na dzisiaj. Dobranoc.
17 lut 23:14
Rolnik: 2 zadania proszeeee
17 lut 23:15
Mila:
Słucham. A właściwie− czytam.
17 lut 23:15
Ajtek:
Miłej nocki
Mila 
.
17 lut 23:15
Mila:
Gdzie?
17 lut 23:15
Saizou : czyżby e2
17 lut 23:16
17 lut 23:16
5-latek: Jesli masz to na jutro to szybko sie obudziles
17 lut 23:19
Rolnik: bardzo mi na tym zalezy
17 lut 23:20
17 lut 23:22
Domel: wg mnie będzie coś koło 0,75

Spróbuj dojść czemu
17 lut 23:24
Rolnik: jak bym umial to bym 4 godziny po forum nie skakal
17 lut 23:24
Mila:
1) Nie pamiętam, nie chcę sknocic.
2) zrobiłam.
Trzeba wczesniej dawać zadania. Studenci rozwiązaliby 1 bo są na bieżąco.
Ajtek nie pamiętasz?
17 lut 23:25
17 lut 23:26
Ajtek:
Macierzy nie pamiętam, a łatwe są w sumie

.
17 lut 23:27
Mila:
No właśnie, to proste, ale też nie pamiętam.
17 lut 23:31
Domel: Taka ciekawostka.
| | 1 | |
Niedawno pytałem 2 maturzystów i dziewczynę z 2 klasy LO ile to jest |
| |
| | 0 | |
No i odpowiedzią było 1 lub 0 − mamy poziom

tylko nie wiem czy nauki
17 lut 23:33