wartosc bezwzgledna
Prikos: opusc wartosc bezwzgledna lx−3l+3lxl
i co dalej?
czyli tak:
1. najpierw ustalam x=3 x=0
2 wyliczam przypadki:
I. −x+3−3x
−4x+3
II. x−3−3x
−2x−3
III. x−3+3x
4x−3
Dobrze to zrobilem?
17 lut 20:16
daras: a co to ma być < = >
17 lut 20:17
17 lut 20:17
sushi_ gg6397228:
źle; zapisuj obok jakie masz przedziały
17 lut 20:17
Marcin: Ktoś to przed chwilą wrzucał. Może Ty, co?
17 lut 20:17
Prikos: no nie widzialem tego od Miki, bez spiny koledzy, z fartem
17 lut 20:19
daras: a to szkudnik
17 lut 20:22