matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Aaaa..:
(7√7)
4
/3
16 lut 13:12
J:
I co ?
16 lut 13:12
5-latek:
√
7
=7
1/2
wiec 7*7
1/2
= 7
1
*7
1/2
= policz z ewzoru a
n
*a
m
=a
n+m
Potem nastepny wzor (a
n
)
m
=a
n*m
16 lut 13:15
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
zapoznac sie tez z tym
16 lut 13:16