matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zaznacz na osi liczbowej
kasia:
Zaznacz na osi liczbowej zbiory A,B,a następnie wyznacz zbiory A ∪ B,A ∩ B,A\B,B\A,jeżeli: a) A=(−
∞
,5) B=(1+
∞
) b) A=<−5,−1> ∪ (3,5) B = (−4,−2)∪<2,7>
11 lut 08:12
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
teraz zobacz tutaj i pisz
11 lut 09:01
5-latek:
No i co wymyslilas?
11 lut 09:33