matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz całki i pochodne funkcji
maciej:
Oblicz całki i pochodne funkcji f(x) = 1+
√
x
+ x / x
2
g(x) = x * sin (1+x
2
) h(x) = 1 + lax / x
6 lut 21:07
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/359.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/2110.html
7 lut 05:19