Rene:
Przepraszam pomyliłam się w zadaniu f(x)=x2-4x+3 oraz
g(x)=-2x2+8x-6.Sory.
17 sty 18:03
sinx/n=six=6:
http://www.andsol.org/geom/zach/rek-pl.html
Sądzę, że to Ci może pomóc, ja chodzę do 3 liceum więc mogę mieć z tym mały problem

.
Może Jakub coś na to poradzi.
17 sty 18:19
sinx/n=six=6:
http://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=55116
Tu też coś znalazłem, nawet podobne do twojego zadania.
17 sty 18:23
Jakub:
Narysuj wykresy tych dwóch funkcji kwadratowych w jednym układzie współrzędnych tak jak jest na stronie
79.
Następnie trzeba liczyć za pomocą całek.
17 sty 19:52