matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o sybka odpowiedz to na dzis prosze
bartek:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1619478_572151826211406_884024438_n.jpg?oh=616eaa2dc5398f21f61c3961ed95d354&oe=52E69D0D&__gda__=1390824291_ec661ffa04294b67d64ab00a7211ec48
26 sty 10:32
daras:
https://matematykaszkolna.pl/forum/233696.html
26 sty 10:42
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
licz sam tak jak tutaj
26 sty 10:47