matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze to na dzis
karol:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1546226_572154499544472_300864172_n.jpg?oh=726f6ee38df8b32b26b91f994599f444&oe=52E6ADF0&__gda__=1390854430_ad3f477ea87437bbf42d28f9eb085fb5
26 sty 10:34
daras:
Remanent
26 sty 10:42
5-latek:
Czesc
daras
Mozna sobie skrecic kark zeby to odczytac
26 sty 10:48