matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
aaa:
sin
3
1
o
+ tg 1
o
* cos
3
1
o
2 sin 1
o
26 sty 10:19
daras:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
https://matematykaszkolna.pl/forum/233693.html
26 sty 10:49
ICSP:
sin1
o
sin
3
1
o
+
* cos
3
1
o
cos1
o
=
=
2sin1
o
sin
3
1
o
+ sin1
o
*cos
2
1
o
=
=
2sin1
o
sin1
o
(sin
2
1
o
+ cos
2
1
o
)
=
=
2sin1
o
1
=
2
26 sty 11:38