matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz
Klara:
Prosta l ma rownanie y=3x+5. Wskaz rownanie prostej rownoleglej do prostej l. a) y=3x b) y=−3x c) y=−1/3x d) y=1/3x
25 sty 12:21
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
25 sty 12:26
Hajtowy:
A
25 sty 13:02