matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomożecie ?
Heheszky:
|Zapisz w postaci potegi
(x2*y3)2*x3*y2
x7
22 sty 21:00
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
zapoznaj sie z tymi wzorami
22 sty 21:05
Mila:
x≠0
x
4
*y
6
*x
3
*y
2
=
x
7
x
7
*y
8
=
=y
8
x
7
22 sty 23:14