help
help : obliczy to ktoś bo jestem blady
| | 1 | |
a) (0,75)2 * 125 * ( |
| )4 |
| | 18 | |
d)
18 sty 12:59
kubaz7: spoko, już się robi
18 sty 13:00
kubaz7: a) 3224*35*210* 124*38 =
= 43
18 sty 13:05
kubaz7: tam jest tak: 3 do 2 przez 2 do 4 razy 3 do 5 razy 2 do 10 razy 1 przez 2 do 4 razy 3 do 8
18 sty 13:06
kubaz7: b) 1512 * 5121 = 1
18 sty 13:09
52: kubaz7 pisz U a nie u jak robisz ułamek.
18 sty 13:11
kubaz7: c) 312 * 26 * 126 * 39 = 33 = 27
18 sty 13:12
kubaz7: aaaa okej. sory, nie wiedziałem
18 sty 13:13
18 sty 13:18
kubaz7: = 55 * 27 = 3125 * 128 = 400000
18 sty 13:22
help : dzięki może jakimś cudem to rozszyfruje
18 sty 13:27
18 sty 13:27
help : 5−LATEK z ta stroną się zapoznałem prosty przykład rozwiąże ale jak trafiam na trudniejszy to
nie daje sobie rady pół zeszytu już zapisałem i wyniki się nie zgadzają
18 sty 13:36
daras: to zapisz jeszcze 2 albo 3 zeszyty 96kartkowe i wtedy pogadamy
18 sty 15:17