matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!
Mateusz:
Mając dane przedziały liczbowe A<−2,6> i B (2,10> wyznacz A u B, A n B, A\B
10 sty 16:15
Iza:
AuB = <−2,10> AnB = (2,6> A\B = <2,2>
10 sty 18:56
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
Grunt to teoria .
10 sty 18:57