proszę o pomoc
agata: Wyznacz zbiory AnB AuB A \ B B\ A a ) A = < − 1; 4> B =( 2; 5 )
b) A = < 2; 7 ) B =( 3; 5 >
A = < − 4; 2 > B = < 2; 9 )
6 sty 19:28
sushi_ gg6397228:
teorie znasz?
6 sty 19:30
6 sty 19:31
agata: Tylko rozwiązanie mi potrzebne jest xd
6 sty 19:31
sushi_ gg6397228:
złe podejście; niczego się wtedy nie nauczysz
6 sty 19:32
agata: No ale ja mniej więcej to ogarniam . Pomożesz mi ? Błagam potrzebne mi na jutro bo jestem
zagrożona ; (
6 sty 19:37
sushi_ gg6397228:
a 2 tygodnie sie op....., zamiast przysiąść
oceny były wystawiane do połowy grudnia
zakasaj rękawy i walcz
bede kontrolował postepy
6 sty 19:39