matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równianie
Patryk:
pomoże ktoś obliczyć ? 1. x
2
+9=6x 2. −3x
2
+4x+1=0 3. x−(1−x)
2
=4−(2x−1)
2
4. (x+1)
2
=(2+x)
2
−(2−x)
2
6 sty 17:33
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/54.html
6 sty 17:40