pierwiastki
bartek: Umie ktos pierwiastki?
1 sty 08:32
hajtowy: Każdy
1 sty 08:40
bartek: A umiesz moze to? 1/√15 usun niewymiernosc z mianownika
1 sty 09:51
1 sty 09:54
wiki:): √15/√15
1 sty 09:58
5-latek: Maly klamczuszsek [P[wiki


]

Zeby tak zaraz w Nowym Roku?
1 sty 10:01
bartek: Dzieki wiki
1 sty 10:03
5-latek: Alez nie dziekuj bo to jest zle zrobione

Podalem link wiec zrob wedlug niego
1 sty 10:05
bartek: Czyli jak?
1 sty 10:06
5-latek: 1. Otwieramy link
2. likamy na niebieska strzalke przy 1 przykladzie . Mamy rozwiazany przyklad na ktrorym sie
wzorujemy
3. wedkug tego rozwiazujemy swoj przyklad .
4. Piszemy rozwiaznie na forum i sprawdze
czy teraz jasne jak rozwiazac?
1 sty 10:11
bartek: 1/√15=1/√15*√15/√15=1√15/15=√15/15 tak to ma byc?
1 sty 10:12
bartek: Nie
1 sty 10:13
5-latek: 
tak ma byc
1 sty 10:14
5-latek: A moze wiki tak specjalnie napisala zebys z nia porozmawial na forum?
1 sty 10:17
bartek: Ja? Ja jej nie znam
1 sty 10:18
5-latek: To poznasz jak zagadsz
1 sty 10:20
wiki:): Myslalam ze to dobrze!
Nie chcialam do nikogo zagadywac....
1 sty 10:24
bartek: Wiki
1 sty 10:25
5-latek: wiki
Usmiechnij sie

dzisiaj jest Nowy Rok .Wszystkiego dobrego Ci zycze
1 sty 10:28
wiki:): Haaaa.
1 sty 10:36
5-latek: A mi zyczen nie zlozysz ?
1 sty 10:42
wiki:): A moze Ty chcesz zagadac? Tylko sie wstydzisz?

Najlepszego w nowym roku!
1 sty 10:45
5-latek: No widzisz teraz juz lepiej .

dziekuje Ci za zyczenia

. Moze jakbym byl o −−dziesci lat mlodszy to nawet i bysmy sie
mogli spotkac i porozmawiac
1 sty 10:51
wiki:): Czyli ile masz?
1 sty 10:53
5-latek: Powiedzmy tak . Uzbieralo sie troche juz tych latek
1 sty 10:56
wiki:): 30? Czy wiecej?
1 sty 10:58
5-latek: Nie mowmy w Nowym Roku o wieku najwazniejsze ze sie czuje mlodo
1 sty 11:00
5-latek: No ale Ty to pewnie juz studentka
1 sty 11:11
wiki:): Juz?
1 sty 12:02
Hajtowy: 5−latek jest wiecznie młody
1 sty 12:49
wiki:): Jasne....
1 sty 12:50
5-latek: Dziekuje
Hajtowy ze mnie podtrzymujesz na duchu

Wiki to jak ? Studentka czy nie ?
1 sty 14:59
daras: pierwiastki są dopiero po maturze
1 sty 15:12
5-latek: Przed matura tez (coraz czesciej) jesli o tym samym myslimy
1 sty 15:16
wiki:): A po co to wam?
1 sty 16:11
wiki:): Tu sie rozwiazuje zadania a nie pisze tak
1 sty 16:15
Mila:
| 1 | | 1 | | √15 | | √15 | |
| = |
| * |
| = |
| |
| √15 | | √15 | | √15 | | 15 | |
1 sty 16:18
bartek: Mam to juz dawno

dzieki
1 sty 16:20
daras: 5−latek o tym samym ale wyjątki potwierdzają regułę
1 sty 16:23