cc
nnn: wyznacz najmniejszą i największą wartość funkcji okreslonej wzorem f(x)=−3(x+2)(x−4) w
przedziale <−1; 3>
Wiem co robic i mi nie wychodzi jak w odp..
18 gru 23:13
18 gru 23:16
nnn: Robie tak..
18 gru 23:21
nnn: Pomocy
18 gru 23:48
Lorak: to pokaż swoje obliczenia, sprawdzimy.
18 gru 23:53
nnn: Wychodzi mi m=5 a nie 15 i M 27 tez sie nie zgadza
q nie nalezy do przedzialu
19 gru 00:35
Eta:
f(−1)= −3*1*(−5)=
15
f(3)= −3*5*(−1)=
15
19 gru 00:38
Lorak: Może ktoś Ci to rozwiąże, ale zwiększasz swoją szansę na otrzymanie pomocy
wrzucając swoje obliczenia (nie same wyniki).
19 gru 00:38
Lorak:
19 gru 00:39