Oblicz Logarytmy
MoN: Proszę o pomoc w logarytmach
log77
log1/2 64
8log23
log354−log32
32−3* (12)4:3√162
log55
log1/381
4log25
log354−log32
32−3 : (18) 4 * 8√162
15 gru 10:26
15 gru 10:28
Bizon:
np.
8log23=(23)log23=23log23=2log233=33
15 gru 10:38
MoN: log77 = 1
log55 = 1
15 gru 12:37
Bizon: ... to już coś −
15 gru 12:39
MoN: log 1/2 64= 1/6 ?
15 gru 12:42
Anonim: nie, −6
15 gru 12:43
MoN: LOG1/3 81 = −4 ?
15 gru 12:44
MoN: log
354−log
32=log
354/2=log
327=3
15 gru 12:50
Bizon:
−
15 gru 12:51
MoN: dobrze ?
15 gru 12:52
MoN: 4
log25 = (2)
2log25 ..
15 gru 12:53
MoN: 25 mi wyszło

5
2 =25
15 gru 12:58