matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
megi:
Dana jest funkcja f(x) = (2m+1)x +4m. Wyznacz wartość parametru g(x)=w ułamku 3___ x+1 2m−1 sa rownoległe
13 gru 19:04
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
zobacz kiedy dwie proste sa rownolegla i napisz ta zaleznosc a potem wyznacz z tego m
13 gru 19:09
robert:
f(x) = (2m+1)x +4m. Wyznacz wartość parametru g(x)=3 x+1 2m↑w ułamku
13 gru 20:47