Ile jest równe:
Niebanalny Banan: Ile jest równe:
2log23?
2log23=log29 i co dalej?
13 gru 18:25
megi: sredni zuzycie paliwa wynosi 6,81 na 100km a opisz zaleznosc ilosci zuzytego paliwa od
przebytej drogi i narysuj wykres tej funkcji b przyjmujac ze pojemnosc baku wynosi 55l oblicz
jaka najdłuzsza
13 gru 18:27
Niebanalny Banan: a nie możesz sobie nowego tematu zrobić? 3 sec stracisz.. całe 3 sekundy..
13 gru 18:32
Niebanalny Banan:
13 gru 18:45
5-latek: log23=1,58496......
13 gru 19:00
Niebanalny Banan: Mam zadanie:
Do wykresu funkcji wykładniczej f(x)=ax nalezy punkt A. Oblicz a. w odp jest że a=2
b)A(2log23,9)
13 gru 19:08
5-latek: czyli bedzie tak 9=alog29
Teraz popatrz na 5 wzor od gory i powiedz ile musi sie rownac a ?
13 gru 19:16
13 gru 19:17
13 gru 19:18
5-latek: A takie bylo pilne
13 gru 19:54
Niebanalny Banan: dzięki
14 gru 09:09